PLAKATI

Plakat kot orodje promocije

Kljub temu, da živimo v času digitalizacije, se organizatorji različnih dogodkov, festivalov, sejmov, konferenc, predstav, koncertov še vedno nemalokrat odločajo za promocijo s pomočjo plakatov.

Plakat, ki izstopa bodisi oblikovno bodisi vsebinsko še vedno privabi pogled marsikaterega potencialnega kupca ali obiskovalca … Mnoga podjetja pa jih s pridom uporabljajo tudi na raznih delavnicah in t.i. team building-ih, kot sredstvo predstavitve, izvajanja nalog skupin in podobno.

 

Plakat kot okras
Marsikateri plakat lahko krasi tudi vašo steno v pisarni, dnevni sobi, delavnici ali na hodniku. V kolikor imate datoteko primerno za tisk vam jo lahko natisnemo na želen format.

Za lažje obešanje na steno imamo v ponudbi tudi ALU okvirje ali plakatne letvice. Lahko vam natisnemo tudi družinsko fotografijo v obliki plakata, vi pa z njim prijetno presenetite vam drago osebo. Ali pa niz plakatov, ki prikazujejo paradne izdelke vašega podjetja in jih na ta način predstavite vašim kupcem.

 

Kaširanje plakatov na podlago
Najpogosteje se tiskajo plakati standardnih velikosti, vendar pa se lahko odločite za nestandardne mere, ki bodo prilagojene vašim potrebam. V tiskarni Reprografika digitalno tiskamo plakate na 150g premazni poster papir ali na 120g blueback papir. Za dodatno zaščito je na voljo tudi laminacija plakata. Tisti, ki želite vaš motiv na bolj kakovostnem papirju, pa nudimo tudi 255 g/m2 foto papir. Natisnjene plakate vam lahko tudi kaširamo na samolepilno penasto ploščo. Nemalokrat se tega poslužujejo arhitekturni biroji za predstavitve, galerije pri razstavah …

 

Digitalni tisk plakatov
Kadar potrebujete le nekaj izvodov plakatov, vam jih natisnemo v digitalni tehniki (od 1 kos naprej).